Team Beekman Verbeek

Beekman & Verbeek bestaat uit ondernemende financiële experts met bijzondere drijfveren.

Deze mensen staan voor je klaar.

De mensen van Beekman & Verbeek. Ondernemende financieel experts die overlopen van ervaring. Een kleurrijke groep dromers & doeners. Echte mogelijkmakers. Barstensvol ambitie, net als de ondernemers voor wie we 24/7 klaarstaan. Wat de achtergrond ook is, wat we ook náást ons werk doen: dat is wat ons bindt.

Edwin Beekman

Edwin Beekman

CFO / Managing Partner

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer recht heeft op een financieel directeur, óók de ondernemer die er nog niet aan toe is.

Edwin vindt dat de rol van een financieel directeur wordt onderschat. Het is een veelomvattende rol. Waken over financiën, administratieve procedures laten lopen, verantwoordelijk zijn voor zaken als ICT en HRM. Maar het allerbelangrijkste? Een financieel directeur is ook een medebestuurder, een strategisch meedenker die plannen toetst aan financiële risico’s en haalbaarheid. Die ook druk wegneemt en zorgt dat de ondernemer rust tussen de oren krijgt. Edwin doet dat zelf ook regelmatig, als hij zijn trompet oppakt om het hoofd even leeg te blazen.

Barry Verbeek

Barry Verbeek

CFO / Managing Partner

Ik wil die vriend zijn die je belt als er in je (ondernemers)leven iets belangrijks speelt op financieel gebied.

Barry ziet ondernemers als de ruggengraat van de maatschappij. Ondernemen is volgens hem een ultiem samenspel van kapitaal, mens en technologie, een enorme potentie waar met de hulp van een financieel partner op niveau nog veel meer uit te halen is. Die partner is Barry maar al te graag, 24/7. Hij is pragmatisch, resultaatgericht, gestructureerd en zeer betrokken. Barry staat aan de zijlijn van ondernemingen en is in zijn spaarzame vrije tijd als grensrechter langs het voetbalveld te vinden. Naast vlaggen mag hij ook graag varen, hardlopen en lezen.

Walter Hartog

Walter Hartog

CFO

Niets mooiers dan ondernemers uit uiteenlopende branches vooruit te helpen na een al net zo veelzijdige carrière.

Walter doet er alles aan om de ondernemer weer te laten doen waar die ooit ondernemer voor is geworden. Als financieel sparringpartner helpt hij bij het realiseren van dromen van toen. En van nu. Dat begint met het creëren van vertrouwen en het maken van een plan van aanpak voor de korte en lange termijn. Vervolgens houdt hij contact, op de manier die bij de ondernemer past: van periodiek op kantoor tot telefonisch ‘on the fly’. Die veelzijdigheid zien we ook privé terug. Walter gaat graag naar concerten of speelt zelf piano en gitaar. Hij tennist, doet aan windsurfen en bokstraining.

Joost Nederpelt

Joost Nederpelt

CFO

Het woord ‘financieel’ in financieel directeur doet de rol eigenlijk tekort. We helpen op een veel breder vlak.

Joost ziet een financieel directeur niet als een traditionele financial, maar als een heuse business navigator. Iemand die op een breed vlak ondernemers gidst. Die met een brede blik, analytisch vermogen en vindingrijkheid helpt bij het creëren van kansen en de inzet van talent en kwaliteit. Iemand die bij alle belangrijke beslissingen die er te nemen zijn zorgt voor rust en absolute value for money. Wat voor hem persóónlijk van waarde is? De familieband onderhouden, Wining & Dining, sporten en luisteren naar muziek.

Niek Nieuwenbroek

Niek Nieuwenbroek

CFO

Ik voed de ondernemer met opties en afwegingen, zodat die gemakkelijker keuzes kan maken in persoonlijke ontwikkeling of groei van de onderneming.

Niek vindt het geweldig om meerdere ondernemers te helpen, in verschillende markten. Hij bewondert mensen die met een idee een bedrijf beginnen en zich vol overgave in het avontuur storten. Als financieel geweten van de ondernemer zorgt Niek graag voor rust in dat avontuur. Door de financiën op orde te brengen én business vooruit te helpen, met bijvoorbeeld ondersteuning bij investeringsbeslissingen. Het avontuur zoekt Niek ook privé graag op. Hij wisselt hardlopen, snowboarden, crossfit en waterpolo af met het hoofdtrainerschap bij de voetbalclub van zijn zoons.

Kim Boode

Kim Boode

Management Assistant

Anderen laten excelleren. Dat is mijn rol, maar ook die van Beekman & Verbeek. Achter de coulissen helpen we ondernemers verder.

Kim ziet ondernemen als kansen pakken en groot denken. Daarvoor geeft ze graag alle ruimte. Op de achtergrond zorgt ze dat haar collega’s bij Beekman & Verbeek zoveel mogelijk tijd hebben om ondernemers en ondernemingen te helpen. Ontzorgen zodat de anderen van het team klanten weer kunnen ontzorgen. Dat doet ze met veel enthousiasme en humor. Na werktijd draait ze de rollen het liefst om. Dan laat ze graag thuis voor zich koken of laat ze zich in een restaurant eens goed in de watten leggen.

Rick Doekhi

Rick Doekhi

Multi Controller / Associate

Door goed te luisteren en hoofd- van bijzaken te scheiden, helpen we ondernemers verder groeien.

Rick komt graag in actie tijdens alle levensfasen van een onderneming. Hij spart, groeit mee met de ondernemer en blijft vanaf de zijlijn betrokken. Een echte businesspartner, op elk moment en op verschillende niveaus. Die goed luistert, hoofd- van bijzaken scheidt, scherpe vragen stelt en zo tot de kern van het probleem komt. Want alleen zo kun je gericht actie ondernemen, vindt hij. Die actie komt ook terug in het privéleven van Rick. Hij mag graag voetballen, snowboarden of hardlopen en een (actie)film kijken in de bioscoop. En... actie!

Melda Keskin

Melda Keskin

Junior Multi Controller / Associate

Een financieel directeur is een must voor ondernemers die zich liever focussen op hun passie.

Melda vindt dat ondernemen over kansen grijpen gaat. Of een ondernemer nu een nieuw project begint of met een probleem kampt: er is altijd een kans die optimaal moet worden benut. Een financieel directeur heeft een neus voor kansen en helpt om deze om te zetten in succes. Als (junior) multi controller wil Melda begrijpen wat ondernemers drijft, om ze nog beter te kunnen helpen. De fascinatie voor mensen en die speurtocht naar kansen zien we ook terug in haar hobby. Melda smult van ‘true crime’ documentaires, waarin ze het wat en waarom van misdaden uitpluist.

Koen Evers

Koen Evers

CFO / Associate

Ondernemen is sturen. Dankzij managementinformatie op maat kunnen ondernemers beter sturen.

Koen ziet dat ondernemers zonder de juiste sturing uit koers kunnen raken. Daarom zorgt hij graag voor sturingsinfomatie op maat. Dat wil zeggen: managementinformatie die relevant, concreet, tijdig en betrouwbaar is, met de focus op strategische doelen en kritische operationele resultaten. Door de (financiële) processen van een organisatie hand-in-hand te laten met de visie van de ondernemer, gaat de kwaliteit van de besluitvorming omhoog. En uiteindelijk de waarde van de onderneming. Goed sturen geldt ook voor wat Koen na werktijd doet. Hij mag graag de weg op met een mountainbike of thuis racegames spelen.

Kom jij ons nog meer ondernemers helpen helpen?
Wij zoeken Multi-Controllers en CFO’s die toe zijn aan de volgende stap.

Jij & Beekman & Verbeek?

Ben je een multidisciplinaire financiële duizendpoot op niveau? Heb je binnenkort of recent een financiële opleiding afgerond? Wil je jezelf op een leuke manier snel en breed door ontwikkelen? Mogelijk zelfs tot CFO? Sluit jij je graag aan bij dit ‘te’ gekke passievolle team?

Onze Multi-Controller is graag actief op het gebied van Financial- en Business Control. Een extraverte, proactieve enthousiasteling. Je ondersteunt de CFO’s en zij helpen jou. Coachen je om door te groeien. Bereiden je voor om uiteindelijk zelf CFO te worden. Ben je bereid om te klimmen? Dan bieden wij je een mooie carrière ladder.

Klik hier voor de vacature van Multi-Controller / CFO

Scroll naar boven