Team Beekman Verbeek

Beekman & Verbeek bestaat uit ondernemende financiële experts met bijzondere drijfveren.

Deze mensen staan voor je klaar.

De mensen van Beekman & Verbeek. Ondernemende financieel experts die overlopen van ervaring. Een kleurrijke groep dromers & doeners. Echte mogelijkmakers. Barstensvol ambitie, net als de ondernemers voor wie we 24/7 klaarstaan. Wat de achtergrond ook is, wat we ook náást ons werk doen: dat is wat ons bindt.

Edwin Beekman

Edwin Beekman

CFO / Managing Partner

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer recht heeft op een financieel directeur, óók de ondernemer die er nog niet aan toe is.

Edwin vindt dat de rol van een financieel directeur wordt onderschat. Het is een veelomvattende rol. Waken over financiën, administratieve procedures laten lopen, verantwoordelijk zijn voor zaken als ICT en HRM. Maar het allerbelangrijkste? Een financieel directeur is ook een medebestuurder, een strategisch meedenker die plannen toetst aan financiële risico’s en haalbaarheid. Die ook druk wegneemt en zorgt dat de ondernemer rust tussen de oren krijgt. Edwin doet dat zelf ook regelmatig, als hij zijn trompet oppakt om het hoofd even leeg te blazen.

Barry Verbeek

Barry Verbeek

CFO / Managing Partner

Ik wil die vriend zijn die je belt als er in je (ondernemers)leven iets belangrijks speelt op financieel gebied.

Barry ziet ondernemers als de ruggengraat van de maatschappij. Ondernemen is volgens hem een ultiem samenspel van kapitaal, mens en technologie, een enorme potentie waar met de hulp van een financieel partner op niveau nog veel meer uit te halen is. Die partner is Barry maar al te graag, 24/7. Hij is pragmatisch, resultaatgericht, gestructureerd en zeer betrokken. Barry staat aan de zijlijn van ondernemingen en is in zijn spaarzame vrije tijd als grensrechter langs het voetbalveld te vinden. Naast vlaggen mag hij ook graag varen, hardlopen en lezen.

Niek Nieuwenbroek

Niek Nieuwenbroek

CFO / Associate Partner

Ik voed de ondernemer met opties en afwegingen, zodat die gemakkelijker keuzes kan maken in persoonlijke ontwikkeling of groei van de onderneming.

Niek vindt het geweldig om meerdere ondernemers te helpen, in verschillende markten. Hij bewondert mensen die met een idee een bedrijf beginnen en zich vol overgave in het avontuur storten. Als financieel geweten van de ondernemer zorgt Niek graag voor rust in dat avontuur. Door de financiën op orde te brengen én business vooruit te helpen, met bijvoorbeeld ondersteuning bij investeringsbeslissingen. Het avontuur zoekt Niek ook privé graag op. Hij wisselt hardlopen, snowboarden, crossfit en waterpolo af met het hoofdtrainerschap bij de voetbalclub van zijn zoons.

Walter Hartog

Walter Hartog

CFO / Associate

Niets mooiers dan ondernemers uit uiteenlopende branches vooruit te helpen na een al net zo veelzijdige carrière.

Walter doet er alles aan om de ondernemer weer te laten doen waar die ooit ondernemer voor is geworden. Als financieel sparringpartner helpt hij bij het realiseren van dromen van toen. En van nu. Dat begint met het creëren van vertrouwen en het maken van een plan van aanpak voor de korte en lange termijn. Vervolgens houdt hij contact, op de manier die bij de ondernemer past: van periodiek op kantoor tot telefonisch ‘on the fly’. Die veelzijdigheid zien we ook privé terug. Walter gaat graag naar concerten of speelt zelf piano en gitaar. Hij tennist, doet aan windsurfen en bokstraining.

Koen Evers

Koen Evers

CFO / Associate

Ondernemen is sturen. Dankzij managementinformatie op maat kunnen ondernemers beter sturen.

Koen ziet dat ondernemers zonder de juiste sturing uit koers kunnen raken. Daarom zorgt hij graag voor sturingsinfomatie op maat. Dat wil zeggen: managementinformatie die relevant, concreet, tijdig en betrouwbaar is, met de focus op strategische doelen en kritische operationele resultaten. Door de (financiële) processen van een organisatie hand-in-hand te laten met de visie van de ondernemer, gaat de kwaliteit van de besluitvorming omhoog. En uiteindelijk de waarde van de onderneming. Goed sturen geldt ook voor wat Koen na werktijd doet. Hij mag graag de weg op met een mountainbike of thuis racegames spelen.

Rick Doekhi

Rick Doekhi

Multi-controller / Associate

Door goed te luisteren en hoofd- van bijzaken te scheiden, helpen we ondernemers verder groeien.

Rick komt graag in actie tijdens alle levensfasen van een onderneming. Hij spart, groeit mee met de ondernemer en blijft vanaf de zijlijn betrokken. Een echte businesspartner, op elk moment en op verschillende niveaus. Die goed luistert, hoofd- van bijzaken scheidt, scherpe vragen stelt en zo tot de kern van het probleem komt. Want alleen zo kun je gericht actie ondernemen, vindt hij. Die actie komt ook terug in het privéleven van Rick. Hij mag graag voetballen, snowboarden of hardlopen en een (actie)film kijken in de bioscoop. En... actie!

Melda Keskin

Melda Keskin

Junior Multi-controller / Associate

Een financieel directeur is een must voor ondernemers die zich liever focussen op hun passie.

Melda vindt dat ondernemen over kansen grijpen gaat. Of een ondernemer nu een nieuw project begint of met een probleem kampt: er is altijd een kans die optimaal moet worden benut. Een financieel directeur heeft een neus voor kansen en helpt om deze om te zetten in succes. Als (junior) multi-controller wil Melda begrijpen wat ondernemers drijft, om ze nog beter te kunnen helpen. De fascinatie voor mensen en die speurtocht naar kansen zien we ook terug in haar hobby. Melda smult van ‘true crime’ documentaires, waarin ze het wat en waarom van misdaden uitpluist.

Brian van der Tang

Brian van der Tang

Junior Multi-controller / Associate

Ondernemers weten veel over hun eigen business. Dat betekent niet automatisch dat ze ook verstand hebben van financiën.

Brian is student Commerciële Economie. Ook van huis uit heeft hij veel meegekregen over ondernemerschap. Zijn beide ouders zijn ondernemer. Hij weet dat de meeste ondernemers veel verstand hebben van hun eigen business, maar niet automatisch ook van financiën. Met zijn kennis en creativiteit vult hij graag aan. Daarbij gelooft hij niet in lange verhalen, maar in zeggen waar het op staat. Ook al is dat niet altijd wat de ondernemer het liefste hoort. Werk en studie. Dat betekent spaarzame vrije tijd. Daarin mag Brian graag gamen, een serie kijken en uitgaan.

Renato Visentini

Renato Visentini

Multi-controller / Associate

Het geeft mij persoonlijke voldoening om voor ondernemers vraagstukken tot een goed einde te brengen.

Renato mag graag samen met de ondernemer bouwen. Door uitdagingen aan te pakken en te sparren. Bij voorkeur met een drankje of een hapje. Even snel een vraag om weer verder te kunnen? Ook geen probleem. Uit nieuwsgierigheid belt hij sowieso zo nu en dan zelf om te kijken of de ondernemer nog de juiste richting op gaat. Die betrokkenheid komt ook privé op tafel. Renato staat graag in de keuken of achter de barbecue om familie en vrienden in de watten te leggen. Hij kan ultiem genieten van een zelfgemaakte pasta, maar verbrandt ook genoeg calorieën. Tijdens een pittige mountainbiketocht door blubber of zand of op als hij met een waterski door de golven scheurt.

Arjan de Goffau

Arjan de Goffau

CFO / Associate

De wereld wordt steeds complexer. Dat vraagt om een organisatie die in control is en zich aanpast aan de veranderlijke omgeving.

Arjan geeft ondernemers inzicht. Hij haalt belangrijke data uit de onderneming voor efficiëntieslagen en om te zien waar het geld wordt verdiend. Door te luisteren en veel maar vooral goede vragen te stellen, leert hij de ondernemer, de onderneming en de uitdagingen begrijpen. Pas dan denkt hij na over oplossingen. In een snel veranderende wereld wordt ondernemen steeds complexer. Arjan brengt en houdt organisaties graag in control. Die ultieme controle van techniek, team en bestuurder ziet hij terug in Formule 1, iets wat hij graag in gezelschap kijkt.

Arnold van der Kuur

Arnold van der Kuur

CFO / Associate

Ondernemers vormen de belangrijkste pijler in onze samenleving. Ze zorgen voor innovaties en vooruitgang.

Arnold helpt ondernemers bij het waarmaken van ambities. Met brede kennis, opgedane ervaring, maar vooral door verder te kijken dan financiën. Hij legt ook de link naar processen als ICT, HR, operations en commercie. En houdt ondertussen toch focus op de ondernemersdoelen. Koers houden doet hij ook bij zijn passie voor wielrennen. Hij heeft zelfs de klassiekers Paris-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen mogen rijden. Over Vlaanderen gesproken: Arnold houdt van luxe en goed eten, maar kun je ‘s nachts wakker maken voor goed gebakken patat met een flinke klodder Vlaamse mayonaise.

Rick Grootscholten

Rick Grootscholten

CFO / Associate

Ondernemers starten met een visie, die regelmatig in een tunnelvisie verandert. Wij helpen ze weer op de rails.

Rick staat naast de ondernemer. Hij analyseert, berekent, praat, onderzoekt en adviseert achter de schermen. Om de visie waarmee de ondernemer ooit begon weer terug te krijgen. Om samen met focus aan het bedrijf te bouwen en de organisatie naar een nieuw level van ondernemen te brengen. Thuis mag hij ook graag bouwen naar hoge hoogten, en wel met technisch Lego. Work hard, live hard. Dat is echt waar Rick voor staat. Hij is altijd bereikbaar, maar wil ook volop genieten van het bourgondische leven. Mooi eten, mooie wijn, in gezelschap van zijn nog mooiere gezin.

Sedat Türk

Sedat Türk

Senior multi-controller / Associate

Ondernemen gaat gepaard met risico’s en verantwoordelijkheden. Maar brengt ook veel vrijheid en voldoening.

Sedat geeft inzicht in resultaten en voorspelt inkomsten en uitgaven. Maar hij leert de ondernemer het liefst door en door kennen. Als hij de interesses en ambities weet, kan hij ondernemers nóg beter de juiste kant opsturen. Is er een gedeelde passie? Dan onderneemt hij buiten werktijden graag iets leuks met de klant. Samen een voetbalwedstrijd kijken in een stadion, bijvoorbeeld. Sedat kijkt graag naar sport, maar werkt zich ook in het zweet tijdens crossfit of een rondje hardlopen. Naast een grote liefde voor motorrijden houdt hij ook van autosport. Zo nu en dan rijdt Sedat graag een rondje op het circuit.

Onno Meinema

Onno Meinema

CFO / Associate

Ik zeg niet alleen maar ‘ja’ en ‘amen’, maar stel ook kritische vragen en trap op de rem als dat nodig is.

Onno krijgt energie van bedrijven die veranderen en in beweging zijn. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring. En neemt ondernemers mee in zijn enthousiasme om verbeteringen aan te brengen en mensen en organisaties te laten groeien. Om te zien wat er gebeurt en wat de invloed is op personen, komt hij het liefst op de werkvloer. Midden in de business leer je het meest. Zelf leert Onno elke dag ook nog bij. Ook buiten werktijd. Hij beoefent bas en gitaar in een vriendenband en probeert zijn golf-handicap te verlagen. Het maakt niet uit of het regent: hij geniet van de tijd in de buitenlucht en het verbeteren van zijn techniek.

Joost Geleijns

Joost Geleijns

CFO / Associate

De experts van Beekman & Verbeek versterken elkaar door een win-win-instelling. Geen verplichting, maar opereren vanuit een gezamenlijke kracht.

Joost gelooft sterk in de kracht van samen. Ondernemen is volgens hem geen soloactie, maar echt een gezamenlijk resultaat. Teamwork. Als CFO op belangrijke momenten is hij dan ook niet alleen van toegevoegde waarde en doorgrondt en optimaliseert hij processen, hij is echt nauw betrokken. Van begin tot eind. Alsof het zijn eigen onderneming is. Joost is een echte reddingsboei voor de ondernemer. Altijd te bereiken voor hulp en advies, hoe dan ook. Zelfs als hij op het water met zijn grote passie zeilen bezig is of in de winter de skipiste bedwingt.

Herman Bredewold

Herman Bredewold

CFO / Associate

Veel ondernemers raken door randzaken het oorspronkelijke doel van ondernemen kwijt. Een betrouwbare sparringpartner zorgt voor focus en brengt het plezier terug.

Herman weet uit ervaring dat de meeste ondernemers met een helder doel voor ogen een bedrijf starten. Maar dat door allerlei randzaken dat doel steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Als ondernemer heeft Herman zelf in de praktijk veel ervaring opgedaan op het financiële vlak. En weet hij als geen ander dat een sparringpartner weer voor focus zorgt. Voor hem dé oplossing. Die partner is hij maar al te graag voor anderen. Herman haalt het beste in organisaties en mensen naar boven. Of in zichzelf. Ook als hij op de racefiets de weg op gaat of een mooie Alpencol beklimt.

Ester Helena Oomens

Ester Helena Oomens

CFO / Associate

Ondernemers hebben vaak behoefte aan financiële informatie én een echte sparringpartner. Hiervoor is veelal geen fulltime inzet nodig, maar een ervaren, flexibel inzetbare CFO.

Ester is echt een bruggenbouwer in de financiële wereld. Ze brengt mensen bij elkaar en ondernemingen vooruit. Door in de financiële diepte te duiken, snel de behoefte boven water te halen, samen met de ondernemer prioriteiten te stellen en voor rust en overzicht te zorgen. Klaar voor de toekomst. Ester gaat ook in haar vrije tijd voor de winst, al kan ze prima tegen haar verlies. Ze doet graag aan yoga, mountainbike, golf, paardrijden en voetbal. En speelt fanatiek het spel 30 Seconds met vrienden.

Vacature

& Jij

Onze nieuwe CFO

Word jij onze nieuwe CFO?


Er zijn nog genoeg ondernemers vooruit te brengen. Met onze doorgewinterde CFO’s staan wij naast ze. Sta jij klaar voor Ondernemend Nederland? We horen graag wat je wil. Wat je kan. Wat je drijft. Word jij ons nieuwste teamlid?

Stuur jouw motivatie en CV naar info@beekmanverbeek.nl

Kom jij ons nog meer ondernemers helpen helpen?
Wij zoeken Multi-Controllers en CFO’s die toe zijn aan de volgende stap.

Jij & Beekman & Verbeek?

Ben je een multidisciplinaire financiële duizendpoot op niveau? Heb je binnenkort of recent een financiële opleiding afgerond? Wil je jezelf op een leuke manier snel en breed door ontwikkelen? Mogelijk zelfs tot CFO? Sluit jij je graag aan bij dit ‘te’ gekke passievolle team?

Onze Multi-Controller is graag actief op het gebied van Financial- en Business Control. Een extraverte, proactieve enthousiasteling. Je ondersteunt de CFO’s en zij helpen jou. Coachen je om door te groeien. Bereiden je voor om uiteindelijk zelf CFO te worden. Ben je bereid om te klimmen? Dan bieden wij je een mooie carrière ladder.

Klik hier voor de vacature van Multi-Controller / CFO

Scroll naar boven